Господарі не сказали: пара купила будинок і знайшла всередині дещо несподіване
Господарі не сказали: пара купила будинок і знайшла всередині дещо несподіване

Господарі не сказали: пара купила будинок і знайшла всередині дещо несподіване

Під підлогою їхнього будинку ховається "таємний скарб" – 127-річний колодязь. В одному зі своїх відео в тіктоці пара розповіла, як це сталося.

Пара знайшла старовинний колодязь у будинку

Емма та Ріс придбали старовинний будинок минулого року в Малверн-Гіллз. Під час ремонту на кухні пара помітила отвір у підлозі. З'ясувалося, що це колодязь глибиною 6 метрів, який був добре прихований за плиткою. Ролик із розповіддю про незвичайну знахідку набрав майже 11 мільйонів переглядів.

Минулого року ми з партнером купили старий вікторіанський будинок, у якому під підлогою на кухні була дивна особливість. Виявилося, що цей маленький отвір у підлозі насправді перетворився ось на ось це... Він дуже крутий, але й дуже моторошний,
– розповіла Емма.

Потім жінка показала колодязь, який, на їхню думку, збудували у 1880-х роках. Принаймні такого висновку пара дійшла, коли вивчила історичні карти.

Попередні власники не розповідали про колодязь. Можливо, вони самі не знали про його існування.

Колодязь був під підлогою на кухні: відео

Що власники робитимуть з колодязем

Пара вирішила його не приховувати, а навпаки зробити елементом інтер'єру. Емма та Ріс встановлять на цьому місці скляну стільницю.

Відповідаючи на запитання людей про те, чи з колодязя не тхне, Емма написала, що все гаразд і він у гарному стані. Дехто назвав історію власників "епізодом з фільму жахів".

У старому вікторіанському будинку також є старий льох, який пара планує переоблаштувати на бар вже наступного року.

Источник материала
loader