IT-компанія airSlate скорочує близько 100 працівників через реструктуризацію
IT-компанія airSlate скорочує близько 100 працівників через реструктуризацію

IT-компанія airSlate скорочує близько 100 працівників через реструктуризацію

IT-компанія airSlate, один із провідних українських юнікорнів, оголосила про скорочення приблизно 100 співробітників у рамках реструктуризації, пише DOU.

Загалом у компанії працює близько 800 фахівців, із яких понад 600 — в українському офісі. Скорочення торкнулися переважно розробників і тімлідів, а деякі команди, зокрема pdfFiller, були повністю розпущені.

За словами СЕО airSlate Бориса Шахновича, мета реструктуризації — надати командам більше автономії та відповідальності, що має сприяти подальшому розвитку продуктів компанії.

«Зміни завжди важкі, але необхідні для майбутнього успіху компанії та відкриття нових можливостей для зростання. Загалом, ми бачимо значний потенціал у всіх наших продуктах, і віримо, що завдяки новій позиції компанії ми зможемо прискорити це зростання ще більше». Зазначається у листі.

Працівники, які потрапили під скорочення, отримають виплати за поточний місяць, а також додаткову оплату за кожен рік роботи. Компанія також пропонує продовжене медичне страхування, підтримку у працевлаштуванні, а деяким співробітникам — можливість викупити свою робочу техніку за зниженою ціною.

Скорочення зачепили співробітників з різних локацій, включаючи Україну та Польщу. Це вже не перша хвиля звільнень — у листопаді 2022 року компанія скоротила 60-70 працівників в українському офісі.

Реструктуризація проводиться з метою збереження фінансової стійкості, подібно до недавніх дій іншої української IT-компанії Grammarly.

Источник материала
loader
loader