На Рівненщині затримали викрадачів мопедів
На Рівненщині затримали викрадачів мопедів

На Рівненщині затримали викрадачів мопедів

На Рівненщині поліцейські затримали п’ятьох зловмисників, які викрали понад 50 мопедів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, передає Укрінформ.

«Викрали понад 50 мопедів: у Рівному слідчі затримали п’ятьох зловмисників. Під час обшуків поліцейські вилучили 49 транспортних засобів, п’ять із яких – в розібраному стані», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 21 жовтня близько 5:00 до поліції звернувся 60-річний рівнянин, який повідомив, що невідомі чоловіки завантажують у мікроавтобус його скутери, викрадені з території підприємства. Заявник у цей час переслідував транспортний засіб по вулиці Степана Бандери.

На Рівненщині затримали викрадачів мопедів - Фото 1

Патрульні поліцейські виявили схожий за орієнтуванням мікроавтобус зі скутерами на території АЗС. Однак чоловіки запевняли, що всі вісім скутерів купили. Для з’ясування обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Співробітники кримінальної поліції з’ясували, що транспортні засоби крадені, тому їх вилучили.

На Рівненщині затримали викрадачів мопедів - Фото 2

Зловмисники виявились жителями Рівненського району, п’ятеро чоловіків віком від 27 до 36 років. Згодом вони зізнались, що спершу придивлялись до об’єкта, а наприкінці вересня почали красти: спочатку запчастини, а потім і скутери. До початку комендантської години вони проникали на територію, виносили крадене та ховали в кущах. Пакували у мікроавтобус уранці. Викрадені скутери вони доставляли у складське приміщення, яке орендував один із членів злочинної групи. Там під час обшуку поліцейські виявили 49 мопедів, п’ять з яких – в розібраному стані.

Повідомляється, що в цілому зловмисники встигли викрасти понад 50 мопедів.

На Рівненщині затримали викрадачів мопедів - Фото 3

Усіх п’ятьох слідчі затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Як повідомлялось, поліція викрила злочинну групу, яка шляхом шахрайства заволоділа п’ятьма квартирами у Білій Церкві Київської області.

Теги по теме
полиция
Источник материала
loader