Рожевий рай: жінка перетворила свій старий будинок на мрію для Барбі
Рожевий рай: жінка перетворила свій старий будинок на мрію для Барбі

Рожевий рай: жінка перетворила свій старий будинок на мрію для Барбі

Про неймовірне рожеве перевтілення пише The Sun. Цікаво, що всі ремонтні роботи жінка проводила власноруч.

Рожевий рай для справжньої Барбі

Мати 5 дітей Джеймі Лі з Великої Британії зробила неймовірний ремонт у власному будинку. Спочатку її сусіди думали, що це жарт, але жінка дійсно створила рожевий рай не лише у домі, а й на подвір'ї.

Так, Лі живе у тихому районі. Свій дім жінка завжди вважала "нудним" і мріяла зробити його яскравим. Так, Лі в один із днів наважилася на зміни, які втілять її мрію у життя.

Під час ремонту варто подбати не лише про інтер'єр, але й про комфортний мікроклімат у домі. Найкраще створює тепло й прохолоду вдома обладнання від Bosch. Компанія дбає, щоб кожен знайшов ідеальну систему для себе: для компактної зручної студії, великої квартири, сімейного особняка або будинку за містом.

Тепер у її будинку все рожеве – паркан, сарай, стіни будинку і майже всі кімнати. У такому ж відтінку й уся побутова техніка та навіть сходи.

Рожевий дім – більше у галереї

Джеймі Лі розповіла, що вклала у ремонт будинку чимало грошей і часу. Нині вона задоволена результатом, хоча її сусіди вважали такий яскравий будинок жартом.

Рожеві кімнати в омріяному будинку – більше у галереї

Хоча Джеймі вклала чимало грошей, часу та своєї любові у ремонт будинку, нині вона шукає новий дім. Жінка пояснила, що має 5 дітей і у старому домі усім не вистачає місця, тому нині сім'я шукає, куди переїхати.

Источник материала
loader