Судитимуть зловмисника, який поцупив гроші у медсестри столичної лікарні
Судитимуть зловмисника, який поцупив гроші у медсестри столичної лікарні

Судитимуть зловмисника, який поцупив гроші у медсестри столичної лікарні

Судитимуть зловмисника, який поцупив гроші у медсестри столичної лікарні - Фото 1

Слідчі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на початку жовтня поточного року до чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась працівниця медичного закладу та повідомила, що під час чергування з ординаторської невідомий викрав у неї гаманець з грішми та каблучкою.

За словами начальника Шевченківського управління поліції Ігоря Падюка, зловмисник під виглядом відвідувача зайшов до лікарні, де з незачиненої ординаторської поцупив гаманець з грішми та дорогоцінною каблучкою медсестри, після чого втік з місця скоєння злочину:

«За результатами оперативних заходів ми розшукали фігуранта на території іншої лікарні, куди він прийшов із наміром вчинити черговий злочин. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва ми повідомили неодноразово судимому 35-річному уродженцю Дніпропетровщини про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – це крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану».

На час слідства чоловік перебував під вартою. Наразі досудове розслідування завершено, фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader
loader