У Херсоні показали наслідки ворожих обстрілів житлових кварталів
У Херсоні показали наслідки ворожих обстрілів житлових кварталів

У Херсоні показали наслідки ворожих обстрілів житлових кварталів

У Херсоні показали наслідки нічних ворожих обстрілів житлових кварталів.
Відповідне відео у Телеграмі оприлюднив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«Вночі російські окупанти вчергове обстріляли нашу громаду. Зокрема Корабельний район міста. Вже традиційно під вогнем були житлові квартали», - написав начальник МВА.

За його словами, постраждалі жителі розповіли соціальним працівникам Херсонської міської військової адміністрації усі подробиці ворожих атак та про пошкодження, яких зазнали їхні оселі. Мрочко додав, що складено план першочергових заходів з ліквідації наслідків «прильотів». Комунальники та волонтери вже приступили до його реалізації.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники ліквідували 5 пожеж, які виникли внаслідок нічних ворожих обстрілів Херсона та околиць міста - горіли житлові будинки, пошкоджений газопровід.

Херсонську міську територіальну громаду з 6 години 21 жовтня по 6 годину 22 жовтня росіяни обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані у Херсоні, Комишанах, Антонівці. Пошкоджені щонайменше 11 приватних будинків, 2 ділянки газопроводу, тепломережа, водогін, 2 господарські споруди, автівка. Унаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу у громаді 4 людей поранені, двоє з них - медики.

Теги по теме
война Обстрел Херсон
Источник материала
loader