У соцмережах запустили проєкт інформування про перебіг опалювального сезону
У соцмережах запустили проєкт інформування про перебіг опалювального сезону

У соцмережах запустили проєкт інформування про перебіг опалювального сезону

Громадяни можуть отримувати інформацію від «Штабу згуртованих громад» у соцмережах та месенджерах.

Міністерство розвитку громад та територій ініціювало створення проєкту «Штаб згуртованих громад» для оперативного інформування громадян про перебіг опалювального сезону 2024–2025 року по всій країні. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад та територій.

«Мета Штабу — забезпечити українців актуальною та своєчасною інформацією, підготувати до можливих викликів опалювального сезону», —зазначено у повідомленні.

У межах діяльності ініціативи громадяни зможуть отримувати:

  • актуальні новини про підготовку громад та регіонів до опалювального сезону;
  • поради та інструкції на випадок критичних ситуацій;
  • оперативну інформацію під час обстрілів;
  • рекомендації щодо безпеки під час опалювального сезону.

Отримувати новини можна, підписавшись на канали «Штабу згуртованих громад» у «Фейсбуці», «Телеграмі», «ВотсАпі» та «Вайбері».

До «Штабу згуртованих громад» увійшли представники ключових державних органів: міністерства розвитку громад та територій України; міністерства енергетики; міністерства внутрішніх справ; міністерства охорони здоров’я; міністерства освіти і науки; Держслужби з надзвичайних ситуацій; фонду енергоефективності; Укренерго; Нафтогазу; обласних військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування.
  • Читайте також: «Київ Цифровий» почав відстежувати стан енергосистеми

Фото: проєкт «Штаб згуртованих громад» / Міністерство розвитку громад та територій 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Кабмин Соцсети
Источник материала
loader