ГУР презентувало документальний фільм «Артанець»
ГУР презентувало документальний фільм «Артанець»

ГУР презентувало документальний фільм «Артанець»

Фільм розповідає історію сапера-розвідника Андрія Рублюка з позивним «Звір».

На офіційному ютуб-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України з'явився документальний фільм «Артанець». Про це ГУР повідомило у фейсбуці.

Фільм розповідає історію сапера-розвідника Андрія Рублюка з позивним «Звір», який під час операції в Херсонській області прокладав шлях бойовим побратимам, отримав важке поранення та втратив руки й ногу.

«Набагато гірше, коли людина втрачає волю до боротьби. Ось це гірше», — каже Андрій Рублюк.

Як зазначають у ГУР, завдяки силі волі, підтримці побратимів, роботі медиків та фізичних терапевтів Андрій зумів здолати всі випробування.

«Від зупинки серця до моменту, коли я пішов на протезах, минуло два з половиною місяці», — розповів розвідник.

Тепер він прагне власним прикладом допомогти пораненим українським воїнам не втрачати віри в себе, докладати зусиль, любити життя.

«Так, важко. Так, боляче. Але в будь-якому разі треба тренуватися, треба брати себе в руки, а як немає рук, то брати себе в зуби і вчитись жити далі», — наголосив воїн.

Як підкреслили в ГУР, неймовірна історія розвідника Андрія Рублюка, нащадка славних запорозьких козаків, надихає.

Фото: Головне управління розвідки / фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Вооруженные силы Украины фильм
Источник материала
loader