Нафта дешевшає після зростання напередодні
Нафта дешевшає після зростання напередодні

Нафта дешевшає після зростання напередодні

Ціни на нафту слабко опускаються у середу, 23 жовтня, після значного зростання у вівторок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Грудневі ф'ючерси на Brent здешевшали на лондонській біржі ICE Futures на 7 центів, до $75,97 за барель. У вівторок Brent здорожчала на $1,75 (2,4%), до $76,04 за барель.

Грудневі ф'ючерси на WTI подешевшали на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі NYMEX на 9 центів, до $71,65 за барель. За минулу сесію контракт здорожчав на $1,7 (2,4%), до $71,74 за барель.

На нафтові котирування тиснуть сигнали щодо зростання палива у Сполучених Штатах. За оцінками Американського інституту нафти, резерви нафти в США за минулий тиждень збільшилися на 1,64 млн барелів. Аналітики в середньому прогнозували приріст на 0,7 млн барелів, за даними Trading Economics.

API отримує інформацію від операторів НПЗ, нафтосховищ і трубопроводів на добровільній основі. Офіційні дані Міністерство енергетики країни опублікує пізніше у середу.

Тим часом фундаментальні показники нафтового ринку «залишаються цілком чіткими, оскільки прогнози попиту регулярно переглядаються у бік зниження на тлі уповільнення зростання світової економіки», сказав редактор Sevens Report Research Тайлер Річі.

Очікування видобутку й постачання на найближчі квартали тим часом зростають, зазначив він. З огляду на все це «можна припустити, що нафташвидше опуститься до $50, ніж підніметься до $90 за барель», додав експерт.

Теги по теме
Экономика
Источник материала
loader