У Німеччині висунули звинувачення росіянину, який убив українських військових
У Німеччині висунули звинувачення росіянину, який убив українських військових

У Німеччині висунули звинувачення росіянину, який убив українських військових

Росіянину, що навесні цього року смертельно поранив ножем у Німеччині двох українських військових, які відновлювалися після операцій, виснули звинувачення у вбивстві.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

"Росіянин, який підтримував війну своєї країни з Україною, був звинувачений у вбивстві через смертельні ножові поранення, завдані двом пораненим українським солдатам, які відновлювалися після операції в Німеччиніна початку цього року", - повідомила місцева прокуратура сьогодні.

Як зазначається, 57-річний підозрюваний, ім'я якого не розголошується згідно з німецькими правилами конфіденційності, був заарештований невдовзі після того, як завдав ножових поранень українським військовим у невеликому баварському містечку Мурнау. Це сталося 27 квітня.

Прокуратура Мюнхена заявила, що підозрюваний та дві його жертви були знайомі. У день завдання ножових поранень троє чоловіків випивали разом та посперечалися про ситуацію в Україні, унаслідок чого, як зазначили у прокуратурі, "обвинувачений відчув, що його національна гордість була зачеплена".

Тоді росіянин "вирішив убити двох українців, які перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння, несподіваним нападом" та приніс ніж зі своєї квартири, що розташована неподалік місця злочину, розповіли правоохоронці.

Внаслідок нападу росіянина один з українців загинув одразу, а інший помер пізніше від отриманих поранень у лікарні.

Місцева прокуратура заявила, що "як прихильник перебільшеного російського націоналізму, (підозрюваний) беззастережно підтримує російську агресивну війну проти України".

У прокуратурі також розповіли, що двоє українців були доставлені до Німеччини на лікування після поранень, отриманих на війні. Вони були прооперовані в лікарні Мурнау та відновлювалися в цьому місті, були значно "фізично обмежені" після зроблених операцій.

Як повідомлялось, увечері 27 квітня двоє чоловіків стали жертвами насильницького злочину в містечку Мурнау, що у Верхній Баварії, район Гарміш-Партенкірхен. Двох важкопоранених чоловіків знайшли біля торгового центру. Від отриманих ножових травм 36-річний чоловік помер на місці, 23-річний помер у лікарні, попри негайно розпочаті реанімаційні заходи.

Теги по теме
Германия Убийство
Источник материала
loader
loader