3 нові турецькі серіали, які вже доступні на Netflix
3 нові турецькі серіали, які вже доступні на Netflix

3 нові турецькі серіали, які вже доступні на Netflix

Якщо ви хочете дізнатися про новинки серед турецьких серіалів, зверніть увагу на добірку Кіно 24. Вони вже доступні на Netflix та готові вражати навіть найвибагливіших глядачів.

"Дякую, наступний"

Кількість серій: 8

Романтичний серіал розповідає про молоду юристку Лейлу, яка переживає непрості часи після важкого розриву стосунків. З підтримкою друзів вона занурюється у заплутаний світ сучасних побачень. Лейлі потрібно знову навчитися довіряти, сприймати стосунки як можливість, відпустити минуле та подолати чергові виклики.

"Дякую, наступний": дивіться трейлер онлайн

"Інша я"

Кількість серій: 16 (2 сезони)

Серіал розповідає про трьох подруг, яким доведеться стикнутися з різними випробуванням. Одна з дівчат дізнається, що у неї діагностували рак. Це кардинально змінює не лише її життя, але й життя всієї сім'ї. Та подруги – це та рятівна соломинка, за яку може вхопитися дівчина, щоб пройти всі ці труднощі. Свіжий 2 сезон серіалу вийшов цього року.

"Інша я": дивіться трейлер онлайн

"Шахмаран"

Кількість серій: 14 (2 сезони)

У центрі сюжету – викладачка Шахсу, яка прямує до Адани, щоб провести у місцевому університеті курс лекцій. Там же вона планує зустрітися з дідусем, якого давно не бачила. У захопливій подорожі Шахсу дізнається про загадкових людей, ідолом яких є Шахмаран. На думку цієї спільноти, поява Шахсу – це здійснення пророцтва.

"Шахмаран": дивіться трейлер онлайн

Теги по теме
Кино
Источник материала
loader