Дівчина Ліама Пейна заявила, що співак планував одружитися з нею: "Будемо разом назавжди"
Дівчина Ліама Пейна заявила, що співак планував одружитися з нею: "Будемо разом назавжди"

Дівчина Ліама Пейна заявила, що співак планував одружитися з нею: "Будемо разом назавжди"

Кейт Кессіді раніше виходила в інстаграм-сторіс, аби прокоментувати смерть Ліама Пейна. Тепер дівчина виставила допис, до якого також додала спільні фотографії зі співаком.

Кессіді написала, що її серце розбите, а біль від втрати важко передати словами. Вона хотіла б, аби Ліам побачив, який величезний вплив мав на світ. Дівчина додала, що він приносив позитив та щастя своїм шанувальникам, рідним, друзям та їй. Кейт зазначила, що вони усі неймовірно люблять Пейна.

Ти є, тому що я не можу сказати, що був. Мій найкращий друг, кохання мого життя. І всі, кого ти торкався, відчували себе такими ж особливими, як і я. Твоя енергія була заразною, освітлюючи кожну кімнату, у яку ти заходив,
– йдеться у дописі Кейт Кессіді.

Кейт Кессіді висловилася з приводу смерті Ліама Пейна

Дівчина Ліама Пейна зізналася, що не може думати про нову реальність, у якій його немає. Вона намагається зрозуміти, як тепер жити у світі без коханого. Кейт відчуває, ніби втратила частину себе та каже, що не може уявити день без сміху та любові Ліама, який приніс багато світла у її життя.

Кілька тижнів тому, прекрасного вечора, ми сиділи на вулиці, уявляючи наше спільне життя. Я тримаю твою записку під рукою, хоча ти сказав мені не дивитися на неї. Там було написано: "Ми з Кейт одружимося протягом року/заручені й разом назавжди 444". Ліаме, я знаю, що ми будемо разом назавжди, але не так, як планували. Ти завжди будеш зі мною. У мене з'явився ангел-охоронець,
– написала дівчина Ліама Пейна.

Кейт Кессіді зазначила, що кохатиме Ліама до кінця свого життя і далі. Вона додала, що буде носити їхні мрії та спогади з собою, куди б не йшла.

У дописі Кессіді також пояснила, що означає число 444, яке є у записці Пейна. Воно нагадує людям про те, що їхні ангели завжди поруч, аби підтримати. Найчастіше це число з'являється тоді, коли почуваєшся самотнім. Коли хтось бачить 444, то впевнений, що ангели його захищають та люблять.

Нагадаємо, що ексучасник гурту One Direction Ліам Пейн отримав 25 травм, коли випав з третього поверху. Зокрема, важку травму голови, якої було достатньо, аби спричинити смерть. Потім стало відомо, що в організмі співака виявили наркотики. Одна з речовин – так званий "рожевий кокаїн".

Источник материала
loader
loader