Публічний виклик Тайсону: ексчемпіон світу хоче провести битву з "Залізним Майком"
Публічний виклик Тайсону: ексчемпіон світу хоче провести битву з "Залізним Майком"

Публічний виклик Тайсону: ексчемпіон світу хоче провести битву з "Залізним Майком"

Суперником колишнього абсолюта буде блогер Джейк Пол. Поєдинок за регламентом триватиме вісім раундів по дві хвилини.

Чергова пропозиція для Майка

Цей бій викликав величезний ажіотаж у поціновувачів боксу та вже призвів до цікавої реакції від інших зірок минулої епохи. Спочатку Леннокс Льюїс заявив, що хотів би провести битву з "Залізним Майком", а тепер до цього списку додався ще один колишній чемпіон світу, повідомляє FightHype.

Хасім Рахман розповів, що зацікавлений у проведенні мегафайту з Майком Тайсоном. Саме заради нього він готовий знову повернутися в бокс.

"Чи я повернуся на ринг? Безперечно, є лише одне ім’я, яке спадає на думку, і це Майк Тайсон. Це лише один із небагатьох поєдинків, які мені не вдалося провести в мою епоху. Я мав би битися з Майком Тайсоном, але цього не сталося, але я все ще сподіваюся на бій, так, я все ще сподіваюся на бій, Майк!

Отже, коли ти закінчиш з Джейком Полом, тоді я доступний. Я думаю, що це все одно буде чудовий бій, я в чудовій формі, тому давайте подивимося, як Майк впорається з Джейком і мною", – сказав Рахман.

Довідка. Хасім Рахман протягом професійної кар'єри провів 61 бій, у яких здобув 50 перемог. Він у першу чергу відомий тим, що у 2001 році здолав легендарного Леннокса Льюїса. Та поразка стала лише другою та останньою для британця на профі-рингу.

Нагадаємо, що раніше відомий промоутер зробив прогноз на бій Тайсон – Пол. Він заявив, що у колишнього абсолюта немає жодного шансу на перемогу.

Теги по теме
Бокс
Источник материала
loader
loader