Шотландська лікарня найняла геймера, щоб він грав у ігри з хворими дітьми
Шотландська лікарня найняла геймера, щоб він грав у ігри з хворими дітьми

Шотландська лікарня найняла геймера, щоб він грав у ігри з хворими дітьми

Деталі

Повідомляється, що Стівен Мейр працюватиме повний робочий день. Мета проєкту в тому, щоб допомогти пацієнтам розслабитися і звести до мінімуму відчуття нудьги та ізоляції, пише маркетингова агенція Neonhive, яка разом із Devolver Digital займалась організацією.

Дослідження показали, що ігри можуть допомогти зменшити біль і тривогу пацієнтів, а також хвилювання тих, хто за ними доглядає. Це дозволяє скоротити тривалість перебування в лікарні, а також уникнути додаткової медичної допомоги в майбутньому.

Матір семирічного Джеймса, який через захворювання крові не може вийти на вулицю або піти до школи, каже, що діти у його відділенні можуть довго перебувати в лікарні та проходити інтенсивне лікування, яке включає фізичний біль і багато нових емоцій. Але коли Стівен Мейр прийшов до її сина, щоб пограти в Маріо на Nintendo, згадує вона, хлопчик "одразу ж засвітився й посміхнувся".

Це був миттєвий заряд енергії для нього, як розумової, так і фізичної. Насправді я думаю, що часто діти хочуть просто провести час і пограти з новими друзями,
– сказала Кетрін Рейд.

Стівен Мейр
Стівен Мейр з одним із пацієнтів / Фото Neonhive

Стівен Мейр організовує ігрові заходи в лікарні, збирає кошти на нове ігрове обладнання та керує волонтерами-геймерами для благодійної організації при дитячій лікарні Глазго, яка й стала ініціатором створення його посади. Торік організація збірала понад 100 000 фунтів стерлінгів завдяки своїм заходам. Це дозволить платити йому зарплату, а також купувати ігри. Крім того, пожертва у розмірі 12 000 доларів від Child's Play на початку цього року допоможе профінансувати заміну старих систем Xbox 360 та PlayStation 3 на пристосовані для лікарень нові консолі.

Це дійсно чудова ідея. Уже згадане дослідження показало, що немає різниці між видами ігор, способами гри, пристроями, на яких грають пацієнти та іншим. Головне – сам процес.

Теги по теме
Новости
Источник материала
loader
loader