Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер
Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер

Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер

Друге покоління Skoda Kodiaq скоро отримає високопродуктивну версію vRSRS. Її прототипи вже виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів.

Тестові мули вийшли на дорожні випробування без маскування, що дозволило розглянути їхні особливості. Новинка багато в чому повторює базовий Kodiaq, відмінності зводяться до більш агресивного переднього бампера та збільшеного повітрозабірника. Ще кросовер отримав темні накладки на порогах, нові 20-дюймові колісні диски з динамічним дизайном та прямокутні патрубки вихлопної системи.

Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер - Фото 1

Салон кросовера на фото не показали. Очікується, що в його оснащення увійде спортивне кермо і нові сидіння з бічною підтримкою. Що стосується силової установки, то, ймовірно, рух Kodiaq vRS буде приводити 2,0-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 261 к.с. і 370 Нм крутного моменту.

Такий мотор використовується в нових VW Golf GTI та Octavia vRS. Він дозволяє розганятися з місця до сотні за шість секунд і розвивати максимальну швидкість до 250 км/год, що зробить Kodiaq vRS найшвидшим кросовером у лінійці чеської марки. Про дату дебюту високопродуктивної новинки немає інформації. Але з огляду на той факт, що на тести вона виїхала без маскування, це станеться незабаром.

Skoda вивела на тести свій найшвидший кросовер - Фото 2

Теги по теме
тесты
Источник материала
loader