У Пермі дві жінки кинули «коктейлі Молотова» в регіональний офіс «Єдиної Росії»
У Пермі дві жінки кинули «коктейлі Молотова» в регіональний офіс «Єдиної Росії»

У Пермі дві жінки кинули «коктейлі Молотова» в регіональний офіс «Єдиної Росії»

У Пермі дві жінки вночі підпалили регіональний офіс партії «Єдина Росія».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що повідомлення про пожежу в будівлі надійшло близько опівночі, загальна площа пожежі, яку вже загасили, становила 40 квадратних метрів.

Підпал влаштували дві жінки. Вони потрапили на камери відеоспостереження, в руках у них було сім пляшок із запальною сумішшю – за кількістю вікон в офісі. Вони розбили вікна в будівлі і кинули всередину два «коктейлі Молотова». Одна з них сама зазнала опіків. Вони знімали на відео.

Особи підозрюваних в підпалі поки не встановили, вони не затримані.

Представник пермської «Єдиної Росії» В'ячеслав Григор'єв заявив, що того дня з офісу партії відправляли гуманітарний вантаж вагою три тонни на війну в Україні. У партії вважають, що підпал був помстою за підтримку війни проти України.

Як повідомлялося, з початку російського вторгнення в Україну по всій Росії почали підпалювати військкомати, відділи поліції, будівлі міських адміністрацій та приймальні «Єдиної Росії». Після оголошення мобілізації кількість таких атак зросла.

Внаслідок підпалів ніхто не загинув. Затриманим за звинуваченням після весни 2022 року, коли випадки стали масовими, найчастіше закидають статтю про тероризм. Понад 30 справ уже завершилися вироком, найсуворіший із яких – 19 років колонії – дали двом антивоєнним активістам за підпал будівлі міської адміністрації у Челябінській області.

Фото ілюстративне

Теги по теме
Россия Женщины
Источник материала
loader