У Вельсі продають будинок з терасою всього за 10 фунтів: чому така ціна
У Вельсі продають будинок з терасою всього за 10 фунтів: чому така ціна

У Вельсі продають будинок з терасою всього за 10 фунтів: чому така ціна

Нерухомість розташована в мальовничих околицях валлійських долин із зручним траспортним сполученням. Проте є одне "але" – будинок у вкрай занедбаному стані, тому придбати його захочуть лише справжні сміливці, пише Daily Mail.

Будинок у занедбаному стані за 10 фунтів

З фото стає зрозуміло, що будинок стоїть занедбаним вже тривалий час. Всередині є купа будматеріалів, тобто там починали робити ремонт, але процес зупинився.

Креативні маркетологи змушені були виокремити якусь перевагу, тому вказали "відкрите планування".

Попри жахливий інтер'єр, цей будинок може виявитися вигідною покупкою, адже його можна перетворити на сімейний будинок з трьома спальнями, гаражем, переднім двором і заднім садом. Усе, що потрібно для цієї нерухомості – це покупець, який має певне бачення і знає щось про ремонт своїми руками,
– написало місцеве видання.

Крім того, продавець описує територію навколо будинку як "добре розвинену житлову зону поблизу жвавого міста Ферндейл з чудовим дорожнім сполученням". На присадибній ділянці також є гараж.

Житло потребує капітального ремонту / Фото Wales News Service

Поряд з будинком є початкова школа, магазини та кафе, а також велосипедний парк для тих, хто любить активний відпочинок. Також він розташований за 6 кілометрів від залізничної станції та за 45 хвилин їзди від столиці Вельсу. Аукціон планують розпочати 5 листопада.

Источник материала
loader