Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною після 16 років стосунків
Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною після 16 років стосунків

Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною після 16 років стосунків

Український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков оголосив про завершення стосунків із дружиною, телеведучою і актрисою Анастасією Короткою, в емоційному дописі на своїй сторінці в Інстаграм. Пара прожила разом 16 років, виховує двох дітей, і ця новина стала шоком для багатьох їхніх шанувальників і навіть близьких друзів та кумів.

Бєдняков поділився спогадами про особливі моменти, які вони пережили разом: перший поцілунок на ескалаторі станції метро Майдан Незалежності, поїздки до Маріуполя, спільні вечори на зйомній квартирі Насті, танці та підтримку, яку вони дарували одне одному. Андрій щиро подякував Насті за її віру в нього, любов до його матері та за ту мотивацію, яка допомагала йому в досягненні життєвих цілей.

З особливою теплотою він згадав про їхніх «фантастичних дітей», зазначивши, що в них «вийшли класні малі». «За це я буду тобі вдячний до кінця своїх днів», — написав Бєдняков, звертаючись до дружини.

Він ведучий повідомив, що змінив контакт «Сокровіще Моє» на «Настя» у своєму телефоні, але при цьому зазначив, що завжди буде поруч та хоче, аби Анастасія була щаслива. У своєму пості Бєдняков попросив журналістів та прихильників не турбувати їх, пояснивши, що не планує давати інтерв’ю з цього приводу та не хоче привертати зайву увагу до особистого життя.

«Пробач за все погане. Вибач, що не змогли», — Андрій завершив допис словами підтримки до дружини.

Фото: Інстаграм

Источник материала
loader
loader