Продала квартиру, а після спалила її: поліцейські викрили одеситку у злочині
Продала квартиру, а після спалила її: поліцейські викрили одеситку у злочині

Продала квартиру, а після спалила її: поліцейські викрили одеситку у злочині

Правопорушниці повідомлено про підозру одразу за двома статтями Кримінального Кодексу України. За скоєне їй загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це пише Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Влітку в одному з житлових будинків у Хаджибейському районі Одеси згоріла квартира. Вогонь пошкодив усе, навіть несучі конструкції. Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій загасили пожежу. А поліцейські встановили, що її спричинила колишня власниця.

В ході досудового розслідування було встановлено, що 34-річний чоловік придбав за 1,5 мільйони гривень квартиру у 36-річної жінки та дозволив їй безоплатно там деякий час пожити, доки не заселяться нові мешканці.  

Коли ж настав час з’їжджати, це її образило. Виселившись, ввечері жінка повернулась, проникла в житло через вікно, розбивши його молотком, який принесла з собою, підпалила матрац на ліжку і втекла. 

Крім того,  поліцейські встановили, що в цьому році вона була засуджена за незаконне зберігання наркотиків і за скоєне отримала покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

«Зібравши достатньо доказів, ми повідомили фігурантці про підозру за ч. 1 ст. 162 Кримінального кодексу України – у незаконному проникненні до житла, а також за ч. 2 ст. 194 цього ж кодексу – в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Наразі ми клопочимо в суді щодо обрання їй запобіжного заходу. Слідство триває під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси», – розповіла заступниця начальника слідчого підрозділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.

Источник материала
loader
loader