Плани Путіна щодо Запоріжжя: російська армія може почати наступ
Плани Путіна щодо Запоріжжя: російська армія може почати наступ

Плани Путіна щодо Запоріжжя: російська армія може почати наступ

Про це розповів офіцер 59-ї мотопіхотної бригади їм. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, повідомляє "Київ 24". За його словами, українські військові готові до такого розвитку подій.

План російської армії

Цехоцький зауважив, що російські війська прагнуть підсилити свої підрозділи, що вже діють в Запорізькій області, розширивши там плацдарм. Він також додав, що для російського керівництва це стане помилковою ідею, адже українські захисники добре знають цю місцевість і мінімізують ризики оточення.

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади звернув увагу, що намагаючись захопити стратегічно важливі території, Путін прагне отримати додаткові "козирі" для можливих майбутніх переговорів. Один з таких напрямків — Запоріжжя

До того ж Цехоцький наголосив, що армія Росії спрямувала всі свої доступні резерви на місто Селидове Донецької області. Туди окупанти кинули всі можливі сили.

До слова, раніше військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан наголосив, що від планів із захоплення Запоріжжята Херсонщини, так само як і Луганщини та Донеччини росіяни не відмовляються. Але це не станеться в найближчій перспективі.

Теги по теме
Украина – Россия
Источник материала
loader
loader