Бейонсе офіційно підтримала Камалу Гарріс на мітингу в Г'юстоні
Бейонсе офіційно підтримала Камалу Гарріс на мітингу в Г'юстоні

Бейонсе офіційно підтримала Камалу Гарріс на мітингу в Г'юстоні

Бейонсе прибула у своє рідне місто Г'юстон, штат Техас, у п'ятницю ввечері, 25 жовтня. Vogue пише, що артистка вийшла на сцену масштабного передвиборчого мітингу разом з Келлі Роуленд, колишньою учасницею групи Destiny's Child.

Для виступу на мітингу Бейонсе обрала блейзер та мініспідницю. У своїй промові вона підтримала Камалу Гарріс.

Ми щасливі стояти тут на цій сцені як горді жінки з Техасу, підтримуючи й вшановуючи єдину і неповторну віцепрезидентку Камалу Гарріс. Жінка, яка домагається того, чого ця країна дійсно потребує просто зараз: єдності,
– сказала Бейонсе.

Співачка додала, що на мітингу представляє себе не як знаменитість, а насамперед як мати, яка піклується про світ, у якому живуть її діти.

Виступ Бейонсе на підтримку Камали Гарріс: дивіться відео

Які світові зірки вже підтримали Камалу Гарріс

  • Емінем. На мітингу в Детройті він наголосив на важливості свободи слова й додав, що Камала Гарріс зможе захистити й підтримати ці та інші права людей.
  • Тейлор Свіфт. Співачка однією з перших зробила публічну заяву про підтримку віцепрезидентки США.
  • Біллі Айліш та її брат Фінеас. Музиканти записали відеозвернення, в якому закликали американців віддати свої голоси за Камалу Гарріс.
  • Камалу Гарріс підтримують Барак і Мішель Обама, Керрі Вашингтон, Сара Джессіка Паркер, Дженніфер Лопес, Меріл Стріп та багато інших.
Источник материала
loader
loader