Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн
Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн

Відоме тюнінгове ательє Brabus вирішило увійти в новий сегмент ринку – розкішних моторхоумів, представивши модель Big Boy 1200. На тривісному шасі Mercedes-Benz Actros було виготовлено 12-метровий кемпер. Кузовна надбудова має корисну площу 30 м кв. На стоянці ширину салону можна збільшити до 4,5 м чотирма висувними секціями – по дві з кожного борту. У розкладеному стані стійкість чималенького автобудинку забезпечують чотири гідравлічні аутригери з функцією автоматичного вирівнювання.

Інтер’єр не залишить байдужим. Почнемо зі спальні. Тут встановлене двоспальне ліжко розміром 160 х 200 см, письмовий стіл і 43-дюймовий 4K-телевізор з вбудованим PlayStation 5. Такий же ТV є й у вітальні, де знаходяться два дивани, оббиті тонкою шкірою з прострочкою Brabus «Triangle». В інтер’єрі натуральна сіра шкіра гармонійно поєднується з темним деревом цінних порід та кевларовими вставками.

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 1

Кухня від Brabus також на висоті. В оснащення входять індукційна плита, духовка, посудомийна машина та великий холодильник із вбудованою морозильною камерою. Є також винний холодильник та кавоварка. Між спальнею та вітальнею розташована ванна компанія, оброблена натуральним каменем. Тут є тропічний душ, туалет та раковина.

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 2

Вражає своєю розкішшю й водійська кабіна. Всередині – два розкішні крісла, також зі шкіряною оббивкою та простроченням Brabus «Triangle». За допомогою електроприводу згори можна опустити ліжко завширшки 160 см. Феноменальну оглядовість на 360 град. забезпечує система камер.

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 3

Зовні Big Boy 1200 відрізняється емблемою Brabus з підсвічуванням, розташованою на кевларовій решітці радіатора, а також рядом вставок з того ж високотехнологічного матеріалу та різних LED елементів. Перший моторхоум Brabus Masterpiece оснащується 12,8-літровим двигуном потужністю 530 к. с. (2600 Нм), що без проблем розганяє 26-тонну машину до 90 км/год. Вартість цього ексклюзиву складає 1,5 мільйонів доларів.

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 4

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 5

Brabus презентував свій перший моторхоум – вартістю $1,5 млн - Фото 6

 

Источник материала
loader
loader