Топ-3 кольори волосся, які виглядають стримано і дорого
Топ-3 кольори волосся, які виглядають стримано і дорого

Топ-3 кольори волосся, які виглядають стримано і дорого

Стилістка Юліко у своєму інстаграмі розповіла, що в трійку кольорів волосся на осінь 2024 входять відтінки "гіркий шоколад", світлий русявий та натуральний рудий. За її словами, кожен з цих кольорів має свою особливу привабливість й має неабияку популярність через універсальність та природний вигляд.

Спробуємо дізнатися більше про кожен колір, щоб віднайти для себе той єдиний відтінок, який найкраще вам підійде.

Гіркий шоколад

Глибокий, насичений коричневий колір надає образу елегантності й витонченості. Підходить відтінок "гіркий шоколад" для будь-якого сезону та створює ефект густого й блискучого волосся. Стилістка зазначила, що колір підійде всім жінкам, які хочуть мати насичений природний колір.

Світлий русявий

Цей природний відтінок між світлим й темно-русявим виглядає досить природно й чудово підійде тим, хто хоче мати натуральний вигляд. Він відображає тенденцію до простоти та природної краси, яка є актуальною в сучасних трендах.

Натуральний рудий

Такий яскравий відтінок має мідні та червоні нотки. Натуральний рудий колір залишається в тренді завдяки своїй унікальності та виразності. Він здатен чудово підкреслювати індивідуальність, а багато жінок обирають цей відтінок для створення яскравого, але природного вигляду.

Стилістка Юліко зазначила, що ці кольори популярними є через свій природний вигляд та здатність підкреслювати природну красу і риси обличчя.

Источник материала
loader
loader