Ці три тренди у дизайні інтер'єру ніколи не вийдуть з моди
Ці три тренди у дизайні інтер'єру ніколи не вийдуть з моди

Ці три тренди у дизайні інтер'єру ніколи не вийдуть з моди

Під час проєктування нового інтер'єру слід акцентуватися на тих стилях, які будуть завжди актуальні. Користувачка тіктоку @shevelova.design розповіла, який саме дизайн обрати, щоб він не виглядав застарілим вже через кілька років.

В інтер'єрі важливо обирати такий дизайн, який буде позачасовим. Так ваш дім матиме стильний та актуальний вигляд навіть через 10 чи 20 років після ремонту.

Натуральні матеріали

Вироби з натуральних матеріалів, зокрема, дерева і каменю, є популярним рішенням для стін, кухні, підлоги та меблів. Вони не тільки естетично привабливі, але й практичні, адже дерево і камінь – міцні матеріали, то ж вироби з них не втрачатимуть свій вигляд з часом.

Натуральні матеріали додають простору природної теплоти та екологічності. Вони ніколи не втрачають своєї актуальності, тому не бійтеся додавати їх у свій інтер'єр – це насправді виправдана інвестиція.


Натуральні матеріали завжди актуальні / Фото Terry Magallanes, Pexels

Мінімалістичний дизайн

Хоч зараз багато дизайнерів тяжіють до максималізму, та мінімалізм – завжди буде в тренді. Чисті лінії, мінімум декору, спокійні кольори – усе це виглядає сучасно та елегантно. В основі мінімалізму лежить відмова від зайвих речей, то ж такий дизайн ніколи не виглядатиме неохайним або безладним.

Крім того, якщо вам колись набридне мінімалістичний інтер'єр, ви завжди зможете змінити його й при цьому не робити дорогий генеральний ремонт. Достатньо буде купити нові меблі, або додати нові яскраві декорації чи перемалювати стіну.


Мінімалістичний інтер'єр вітальні / Фото Pinterest

Нейтральні кольори

Яскраво-червона кухня або зелені стіни – рано чи пізно втратять свою актуальність. Коли тренди інтер'єру тяжітимуть до пастельних відтінків, ваша яскрава квартира здаватиметься старомодною. Саме тому дизайнери радять використовувати нейтральні кольори – білий, сірий, бежевий, чорний. Інтер'єр у таких кольорах завжди матиме елегантний, стильний та чистий вигляд.


Сірий інтер'єр ніколи не виходить з моди / Фото Nicoleta Jelihovschi

Однак пам'ятайте, що інтер'єр треба обирати такий, який подобається саме вам.

Источник материала
loader
loader