Українське "Класичне": онлайн-трансляція вічного дербі Динамо – Шахтар
Українське "Класичне": онлайн-трансляція вічного дербі Динамо – Шахтар

Українське "Класичне": онлайн-трансляція вічного дербі Динамо – Шахтар

Це буде перше лобове протистояння Динамо та Шахтаря у сезоні-2024/2025. Кияни будуть господарями поєдинку, який розпочнеться 27 жовтня о 18:00 (за київським часом), повідомляє 24 Канал.

Перше українське "Класичне" у сезоні

Зустріч розсудить Микола Балакін. На бокових лініях йому допомагатимуть Дмитро Запороженко із Запоріжжя та Олександр Беркут із Сум. Четвертим рефері на матчі працюватиме ще один суддя із Запоріжжя Максим Козиряцький.

Динамо підійшло до українського "Класичного" у статусі лідера турнірної таблиці першості. До матчу кияни переважають "гірників" на 6 балів – 25 проти 19-ти у донеччан. Шахтар йде четвертим, поступаючись не лише "біло-синім", а й Олександрії та житомирському Поліссю.

Зверніть увагу! Найближче протистояння Динамо та Шахтаря стане для них ювілейним – 190-м. Тут перевага за кількістю перемог на стороні киян – 82 проти 61-ї у "гірників". Ще 46 поєдинків зводились до нічиєї.

Востаннє уболівальники могли насолодитись матчем Динамо – Шахтар 11 травня 2024 року. Тоді "гірники" мінімально обіграли суперника 1:0. Єдиний та переможний гол у тій грі забив Георгій Судаков на 33-й хвилині першого тайму.

Де дивитися матч

Матч Динамо – Шахтар онлайн можна буде подивитися на телеканалах UPL.TV та "2+2". Також ютуб-канал Football Hub покаже матч у прямому ефірі.

На сайті 24 Каналу теж можна буде переглянути українське "Класичне". На сайті також можна буде переглянути відео голів та дізнатись результат матчу уболівальникам, які не будуть мати змогу переглянути поєдинок у прямому ефірі.

Динамо – Шахтар: онлайн-трансляція матчу

Теги по теме
футбол Динамо Шахтер
Источник материала
loader