3 затишні фільми, які слід подивитися у дощові вечори
3 затишні фільми, які слід подивитися у дощові вечори

3 затишні фільми, які слід подивитися у дощові вечори

Редакція Кіно 24 пропонує три цікаві фільми, які можуть подарувати тепло й затишок навіть у найпохмуріші та холодні вечори. Ці стрічки можуть стати ідеальним компаньйоном у дощовий осінній період.

"Амелі" (2001)

Романтична кінокомедія занурює глядача у світ Парижа очима мрійливої дівчини Амелі, яку захоплюють дрібні радощі життя. Якось дівчина знаходить у своїй квартирі стару коробку з дитячими іграшками. Вона вирішує знайти власника та повернути йому ці скарби. Це стає початком зворушливої історії.

Естетика фільму та приємна музика здатні розчулити й підняти настрій. Стрічка отримала безліч нагород та вважається однією із найкращих картин французького кіно.

"Амелі": дивіться трейлер онлайн

"Шоколад"

У маленькому французькому містечку з'являються двоє нових жителів – Вієнн та її донька Анук. Вони відкривають крамничку солодощів, де Вієнн готує неймовірний шоколад під смаки кожного покупця. Жителі містечка, де панували строгі правила, розуміють, що шоколад незнайомки змінює мешканців: вороги миряться, порядки змінюються. Поки невдоволений мер міркує над планом, Вієєн зустрічає людину, яка вміє розгадувати її бажання.

Візуальні образи й запашні десерти роблять цей фільм справжньою насолодою для душі. У дощовий вечір він стане відмінним компаньйоном для чашки гарячого какао чи шоколаду.

"Шоколад": дивіться трейлер онлайн

"Мій сусід Тоторо"

Чарівна історія Хаяо Міядзакі розповідає про професора Кусакабе та його двох доньок: 10-річну Сацукі та 4-річну Мей. Вони переїжджають до старого будинку в провінції, щоб бути ближче до матері, яка перебуває в лікарні. Дівчатка влаштовують атмосферний простір у новому домі, але раптом виявляють, що тут живуть сусуватарі – маленькі духи. Дім прибрано, тож духи покидають їх, але магія не залишає сестер.

Фільм додає затишку завдяки мальовничим японським пейзажам. Він дарує щирі емоції та багато сміху.

"Мій сусід Тоторо": дивіться трейлер онлайн

Ці фільми не тільки розважають, але й наповнюють серце добром і теплом. Заплануйте вечір кіно й дайте цим стрічкам створити для вас справжню атмосферу затишку.

Источник материала
loader