Акції Tesla показали найкращий результат за останні 13 місяців
Акції Tesla показали найкращий результат за останні 13 місяців

Акції Tesla показали найкращий результат за останні 13 місяців

Вартість однієї акції компанії Tesla за підсумками останніх торгів у п’ятницю зросла на 3,4% до 269,23 долара США, що є найвищим показником з вересня минулого року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Нині, завдяки їхньому дводенному зростанню, вартість акцій компанії зросла на 8,4% у 2024 році. При цьому вартість акцій Tesla все ще на 34% нижча за її рекордний показник у 2021 році.

Слід зауважити, що у компанії був важкий перший квартал 2024 року, коли доставки електромобілів в порівнянні з минулим роком зменшилися, а споживачі купували електричні автомобілі конкурентів компанії Ілона Маска.

Зазначається, що у четвер акції Tesla зросли на 22% - це другий найкращий результат з моменту першого публічного продажу акцій компанії в 2010 році.

Такі дані стали можливими після того, як Tesla повідомила у фінансовому звіті про свій дохід у розмірі 25,18 мільярда доларів США, що трохи «не дотягнуло» до очікувань аналітиків у 25,37 мільярда доларів.

При цьому доходи компанії все одно збільшилися на 8% порівняно з роком раніше.

Як повідомляв Укрінформ, Ілон Маск, який уже є найбагатшою людиною у світі, додав ще $26 мільярдів до своїх статків у четвер після того, як акції його компанії Tesla продемонстрували найбільше зростання з 2013 року.

Теги по теме
Tesla
Источник материала
loader
loader