Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування
Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування

Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування

Cupra готує до дебюту новий хетчбек під назвою Raval. Новинку планують показати на початку 2025 року, а поки що вона проходить фінальні випробування.

Тестові мули потрапили в об’єктиви фотошпигунів біля Нюрбургрінга. Замість звичного камуфляжу на прототипах присутні лише чорно-білі наклейки, які підкреслюють одні частини кузова, приховуючи інші. Судячи зі знімків, передня частина Raval має схожість з Porsche Panamera. У нього фактурний капот, розкосі фари та бампер із широким повітрозабірником. Серед цікавих особливостей – легкосплавні аеродинамічні колісні диски, висувні ручки дверей і вбудований задній спойлер.

Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування - Фото 1

Відомо, що заснований Cupra Raval на платформі MEB Short, на якій також базуються VW ID.2 і Skoda Epiq. Очікується, що хетчбек пропонуватиметься з одним електродвигуном потужністю 223 к.с. Пізніше буде запропоновано і потужнішу версію AWD, оснащену двома електромоторами з сумарною віддачею в 335 к.с. Запас ходу обіцяний новинці до 440 км.

Виробництво Cupra Raval налагодять на заводі компанії у Памплоні (Іспанія). Вартість новинки починатиметься від 25 тисяч євро. Основними конкурентами стануть Renault 5 E-Tech Electric та Alpine A290.

/
Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування - Фото 2
Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування - Фото 3
Новий електромобіль Cupra помітили на тестах без маскування - Фото 4
Теги по теме
тесты
Источник материала
loader
loader