Інтер та Ювентус видали божевільний матч в Серії А: ексгравець Шахтаря забив ефектний гол
Інтер та Ювентус видали божевільний матч в Серії А: ексгравець Шахтаря забив ефектний гол

Інтер та Ювентус видали божевільний матч в Серії А: ексгравець Шахтаря забив ефектний гол

Інтер – Ювентус 4:4

Голи: Зелінський, 15 (пен), 37 (пен), Мхітарян, 35, Думфріс, 53 – Влахович, 20, Веа, 26, Їлдиз, 71, 83.

В чемпіонаті Італії 2024-2025 цими вихідними проходять матчі 9 туру Серії А. Центральна битва вікенду відбулась в Мілані, де чинний чемпіон країни Інтер приймав Ювентус, повідомляє 24 Канал.

Неймовірний голепад

Туринці досі не програвали на старті цього сезону, проте через велику кількість нічиїх Юве був нижче за Інтер. Матч очікувався не надто результативним, адже обидві команди мають чемпіонські амбіції та не мали намір ризикувати.

Втім команди подарували фанатам справжнє шоу, забивши на двох аж вісім голів. Все почалось із пенальті на Тюрамі, який реалізував Зелінський. Але вже в середині першого тайму Юве йшов попереду.

Точними ударами відзначились Влахович та Веа. Але на перерву з перевагою пішов знову Інтер. Спочатку ексгравець Шахтаря Мхітарян завершив розкішну комбінацію в дотик.

А в кінці першого тайму Зелінський знову точно пробив із позначки після фолу на Думфрісі. Сам же нідерландець розпочав другий тайм з голу після кутового, довівши перевагу до двох голів.

Але Ювентус зміг створити диво завдяки вдалому виходу на заміну Їлдиза. Турок на 71 та 83 хвилинах влучно пробив з лівого кута карного майданчика і Зоммер був безсилим перед цими ударами.

Ця нічия залишила Інтер та Ювентус на другому та третьому місцях відповідно з різницею в один бал на користь перших. Наполі ж наростив відрив від "неррадзурі" до чотирьох балів.

Відеоогляд матчу Інтер – Ювентус

Теги по теме
Ювентус
Источник материала
loader