ЗСУ знищили дві САУ Піон в тилу росіян
ЗСУ знищили дві САУ Піон в тилу росіян

ЗСУ знищили дві САУ Піон в тилу росіян


Дві гармати великої потужності 2С7 Піон знищили снайперськими скидами з дрона-бомбера.


Збройні сили України знищили дві самохідні артилерійські установки Піон росіян на території Донецької області. Про це 100 Окрема механізована бригада ЗСУ й опублікувала відео в Facebook в неділю, 27 жовтня.
Дві гармати великої потужності 2С7 Піон знищили бійці батальйону безпілотних систем 100 ОМБр. Це сталося в глибокому тилу росіян – за 25 кілометрів від лінії фронту, біля тимчасово окупованого міста Горлівка.
 
“Ворожу техніку разом з боєкомплектом було знищено влучними снайперськими скидами з дрона-“бомбера” Nemesis. Корегування удару здійснювали аеророзвідники об’єднаної штурмової бригади Нацполіції Лють”, – розповіли військові.

 
2С7 Піон – 203-мм самохідна артилерійська установка, яка здатна знищувати противника на відстані до 47,5 км. Піон призначений для придушення тилів, знищення особливо важливих об’єктів і засобів ядерного нападу.

Нагадаємо, днями ЗСУ уразили ЗРК Бук-М та знищили ЗРК Бук-М2 окупантів на тимчасово окупованій території Луганської області.

Минулої доби ЗСУ ліквідували 1440 окупантів. З початку повномасштабної війни проти України армія Росії втратила 689 040 військових.



Источник материала
loader