Палац представив новий портрет Чарльза III та Камілли після візиту до Австралії та Самоа
Палац представив новий портрет Чарльза III та Камілли після візиту до Австралії та Самоа

Палац представив новий портрет Чарльза III та Камілли після візиту до Австралії та Самоа

Нову світлину монаршого подружжя опублікували на офіційних сторінках Букінгемського палацу. Чарльз III та Камілла позували в об'єктиві королівського фотографа Кріса Джексона.

Чарльз III постав перед камерою у смугастій сорочці та класичному костюмі бежевого кольору. Він з усмішкою дивився на дружину. Королева Камілла позувала у білій сукні-туніці з блакитною вишивкою.

Оскільки наші візити до Австралії та Самоа добігають кінця, ми з дружиною хотіли б подякувати обом країнам за найтепліший прийом і незліченну кількість теплих спогадів, які ми будемо носити у своїх серцях на довгі роки,
– поділилось враженнями від поїздки подружжя.


Чарльз III та Камілла / Фото з інстаграму королівської сім'ї

Чарльз III та Камілла зауважили, що зв'язки країн Співдружності відновилися й зараз залишаються такими ж міцними навіть попри відстань.

Яким був візит Чарльза III та Камілли до Австралії

  • Це була перша офіційна поїздка Чарльза III та Камілли до Австралії та Тихоокеанського регіону у статусі короля та королеви. З цієї нагоди монарх навіть відклав лікування від раку.
  • Поїздка до Австралії розпочалась з відвідування парою англіканської церкви у Сіднеї. Ще вони спілкувалися з прихильниками на сходах Сіднейського оперного театру
  • Також подружжя влаштувало прийомдля представників країн Співдружності. На вечерю вони одягнули автентичні вбрання.
  • Поїздка не минула без інцидентів: сенаторка Лідія Торп влаштувала скандал під час візиту Чарльза III до Австралії. Крім того, подружжя перебувало під посиленою охороною через чоловіка, що назвав себе їхнім позашлюбним сином.
Источник материала
loader
loader