Затримано звенигородця, якого підозрюють у викраденні людини
Затримано звенигородця, якого підозрюють у викраденні людини

Затримано звенигородця, якого підозрюють у викраденні людини

Затримано звенигородця, якого підозрюють у викраденні людини - Фото 1

Через давню неприязнь 45-річний чоловік побив свого знайомого, зв’язав та вивіз його в місце, де незаконно утримував. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Подія сталася 20 жовтня у Звенигородському районі. Чоловік вирішив розібратися з 33-річним знайомим з яким мав конфлікт. Він побив товариша, зв’язав, заштовхав до автомобіля та вивіз до будинку, де силоміць утримував протягом доби. Коли потерпілому вдалося дістатися свого дому, чоловік одразу звернувся до поліції.

Поліцейські затримали фігуранта в процесуальному порядку, відповідно до ст. 208 КПК України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, під процесуальним керівництвом Звенигородської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Черкаської області

Tweet
Источник материала
loader