"Розлітаються, як гарячі пиріжки": у ресторані Нью-Йорка подають домашніх гризунів
"Розлітаються, як гарячі пиріжки": у ресторані Нью-Йорка подають домашніх гризунів

"Розлітаються, як гарячі пиріжки": у ресторані Нью-Йорка подають домашніх гризунів

Найпопулярніша страва у цьому ресторані – морська свинка на грилі. Про це повідомляє 24 Канал, посилаючись на New York Post.

Обережно. Ми покажемо фото страви, ці кадри можуть бути чутливими для деяких людей.

Що відомо про заклад, який готує морських свинок

Власник ресторану з Еквадору, де морська свинка є традиційною стравою. Заклад називається La Casa Del Cuy, що перекладається з еквадорської як "будинок морської свинки".

Гризуна готують на грилі та подають цілком.

Це краще, ніж курка. Краще, ніж кролик. Голова – найкраща частина,
– сказав власник закладу Лусіо Баррера.

Морська свинка на грилі
Морська свина – найдорожча страва у закладі / фото New York Post

Журналісти New York Post скуштувати "делікатес" і сказали, що однієї свинки вистачило на трьох дорослих чоловіків. За їхніми словами, м'ясо було ніжним, як у кролика, і водночас зі хрусткою скоринкою, як у поросяти.

Власник ресторану розповів, що найбільше цю страву замовляють еквадорці та китайці, які можуть з'їсти одну морську свинку цілком самостійно.

Де ресторан бере морських свинок

За словами Лусіо, морські свинки "розлітаються як гарячі пиріжки", тому заклад закуповує їх у великих кількостях. Гризунів імпортують з Еквадору в замороженому вигляді.

У Casa Del Cuy ця страва коштує 110 доларів. Лусіо жартує, що в зоомагазині ціни дорожчі.

До речі, в ресторані є і звичайні страви, які вартують в середньому 20 доларів. До прикладу, там можна поласувати звичною для нас куркою гриль.

Теги по теме
Туризм Нью-Йорк
Источник материала
loader
loader