Український ресторатор Ігор Сухомлин разом з партнерами відкрили бістро Ruta у Мюнхені.
Про це повідомляє гастромедіа «Майонез».
Шеф-кухаркою закладу стала Антоніна Валюх, коктейлі — від української бартендерки Елі Михайленко (раніше — бар-менеджерка в «БарменДиктат»). Інтерʼєр розробляли у київському Numo Buro, а стіни закладу прикрашають роботи київського художника Артема Прута.
«Ruta це бістро на районі, з комфорт фуд для місцевих жителів, але with ukrainian touch. В меню є хумус з печінкою, котлетки surf&turf, стейк з капусти або фланк-стейк з запеченою картоплею — їжа, зрозуміла всім. А є борщ, вареники, вишнева настоянка. Ми включили найважливіші страви, за якими всі скучили», — розповідає Ігор Сухомлин.
У закладі також подають українські вина від Beikush та Villa Tinta. Меню поступово будуть оновлювати, адже у січні-лютому команда чекає на хвилю місцевих гостей.
Від ідеї до відкриття закладу пройшло 2 роки. Мюнхен обрали, бо там перебував партнер Сухомлина. Тривалий час зайняли пошуки приміщення.
Читайте також: GastroFamily тепер повністю належить і керується Оленою Борисовою