Фото: Володимир Матвійчук для Forbes Ukraine
Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук відкрив перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі.
Про це підприємець розповів у коментарі Forbes Ukraine.
Площа закладу — 120 кв.м. Інвестиції у відкриття не розголошують.
У меню фастфуду MultiBar – супи, український борщ, салати і напої. 50% виручки, каже Матвійчук, складають продажі з Multicook, ще 50% — з MultiBar. Українці частіше беруть заморожені страви, а американці куштують фастфуд.
Фото: Володимир Матвійчук для Forbes Ukraine
Усі Multicook надалі відкриватимуть у форматі з MultiBar. До кінця 2025 року планують відкрити 150 таких закладів закордоном.
Матвійчук відкрив перший магазин заморожених страв «Галя Балувана» у 2018 році. Зараз компанія працію за франчайзингом під брендом «Галя Балувана» в Україні і MultiСook — закордоном.
З 2022 року франшизи «Галі Балуваної» не продають. Бізнес сфокусований на міжнародній експансії. Перший Multicook у США зʼявився у січні 2024 року у Філадельфії. Паушальний внесок франшизи коштує у США €5000, роялті — €100.
Читайте також: Lviv Croissants вперше за 10 років припиняють партнерство з франчайзі та закривають заклад у Борисполі — що сталося