У Києві відкривають перший бар «Сікера» — розпитали власників деталі
У Києві відкривають перший бар «Сікера» — розпитали власників деталі

У Києві відкривають перший бар «Сікера» — розпитали власників деталі

18 січня у Києві на Майдані відкриють перший бар «Сікера». Підготовка до відкриття першої точки у столиці за адресою вул. Софіївська, 6, тривала приблизно місяць. 

Про це AIN розповіли у компанії. 

«Пошук приміщення для нашого формату тривав приблизно два місяці. Це було складно, адже потрібно було знайти простір, який відповідав би всім нашим вимогам: зручна локація неподалік метро та невелика площа, оскільки ми плануємо основний акцент на продажі “на виніс”», — розповідає засновник та власник «Сікери» Сергій Липко у коментарі AIN.

В меню, окрім напоїв, будуть також легкі закуски від локальних виробників — крафтові сири, мʼясні нарізки, запечені равлики по-бургуднськи. Заклад розраховує окупити вкладення протягом року.

Фото: Сікера бар для AIN

Команда також розповідає, що планує відкрити ще дві точки у Києві — на Подолі та біля станції метро «Хрещатик». Там тривають ремонтні роботи.

«На цьому етапі ми зосередимося на трьох власних точках. У майбутньому плануємо розвивати франшизу. Уже заплановане відкриття ще однієї точки на Подолі в Києві наступного місяця. Окрім цього, ми плануємо запустити франшизу в Чернівцях та Хмельницькому», — діляться планами у команді «Сікери».

Сікера — хмільний напій (квасний мед), який виготовляють на основі меду, ягідних і фруктових соків і чистих культур дріжджів. Сікерою раніше називали усі алкогольні напої не на винограді.

Компанію «Медовий спас», що виробляє напої під брендом «Сікера», заснував Сергій Липко у 2018 році. Потужність виробництва складає 350 000 пляшок в рік. 

Читайте також: «Чорноморка» запускає автомати з устрицями

Источник материала
loader
loader