18 січня у Києві на Майдані відкриють перший бар «Сікера». Підготовка до відкриття першої точки у столиці за адресою вул. Софіївська, 6, тривала приблизно місяць.
Про це AIN розповіли у компанії.
В меню, окрім напоїв, будуть також легкі закуски від локальних виробників — крафтові сири, мʼясні нарізки, запечені равлики по-бургуднськи. Заклад розраховує окупити вкладення протягом року.
Фото: Сікера бар для AIN
Команда також розповідає, що планує відкрити ще дві точки у Києві — на Подолі та біля станції метро «Хрещатик». Там тривають ремонтні роботи.
«На цьому етапі ми зосередимося на трьох власних точках. У майбутньому плануємо розвивати франшизу. Уже заплановане відкриття ще однієї точки на Подолі в Києві наступного місяця. Окрім цього, ми плануємо запустити франшизу в Чернівцях та Хмельницькому», — діляться планами у команді «Сікери».
Сікера — хмільний напій (квасний мед), який виготовляють на основі меду, ягідних і фруктових соків і чистих культур дріжджів. Сікерою раніше називали усі алкогольні напої не на винограді.
Компанію «Медовий спас», що виробляє напої під брендом «Сікера», заснував Сергій Липко у 2018 році. Потужність виробництва складає 350 000 пляшок в рік.
Читайте також: «Чорноморка» запускає автомати з устрицями