Fonterra розробляє продукти для споживачів похилого віку
Fonterra розробляє продукти для споживачів похилого віку

Fonterra розробляє продукти для споживачів похилого віку

Fonterra розробляє продукти для споживачів похилого віку

Компанія Fonterra продовжує посилювати свої позиції в галузі наукових розробок, приділяючи особливу увагу харчуванню для людей похилого віку та розробці функціональних продуктів з високим вмістом білка, які при цьому зберігають комфортну текстуру.

Про це повідомляє DairyNews.today.

Директор науково-дослідного центру Fonterra доктор П'єр Вентер зазначив, що компанія активно розробляє продукти, збагачені білком та кальцієм, щоб допомогти у боротьбі з віковою крихкістю та забезпечити повноцінне харчування без збільшення в'язкості харчових продуктів — важливий фактор для людей похилого віку.

У Японії, одному з ключових ринків, Fonterra розробляє цифрові інструменти з метою оцінки ризиків вікової немочі, що дозволяє підлаштовувати склад продуктів під індивідуальні потреби. Це особливо актуально для сектору медичного та функціонального харчування.

Дослідження та розробки ведуться на базі центру Fonterra у Палмерстон-Норті (Нова Зеландія), де створюються інгредієнти для широкого кола споживачів — від фудсервісу до спеціалізованого харчування.

Вентер також зазначив, що висока якість молока, яке виробляється новозеландськими фермерами, є критичною перевагою компанії на міжнародному ринку. Це дозволяє Fonterra постачати високоефективні інгредієнти, потрібні у всьому світі — від Азії до Північної Америки.

Ключові напрями Fonterra:

  • Білкові рішення нового покоління.
  • Молочні інгредієнти для медичного та зручного харчування.
  • Упор на безпеку, високу якість і адаптацію під потреби глобального ринку.
Источник материала
loader
loader