/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F69%2F4a2df131c354315ed1376f4cf5e11c28.jpg)
ePhyto і нові проєкти: як Україна та Марокко співпрацюють у сфері безпечності продуктів
Заступник Голови Держпродспоживслужби Вадим Чайковський разом із фахівцями служби провів онлайн-консультацію з представниками Національного офісу з безпечності харчових продуктів Королівства Марокко (ONSSA).
Захід був спрямований на розширення доступу української продукції на ринок Марокко та зміцнення міжнародного співробітництва у сферах ветеринарної медицини, безпечності харчових продуктів, захисту і карантину рослин.
«Співпраця з компетентними органами Королівства Марокко відкриває нові можливості для української продукції на міжнародних ринках. Вже маємо чудовий приклад: ознайомлення у 2024 році з досвідом Національної служби безпечності харчових продуктів Марокко (ONSSA), що допомогло Держпродспоживслужбі успішно реалізувати етапи впровадження системи ePhyto. Впевнений, що попереду на нас чекає багато спільних проєктів», — підкреслив Вадим Чайковський.

