/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fbc597aee0bfbb2f221b20775784c4713.jpg)
Чудова намазка: форшмак за абсолютно новим рецептом
Пропонуємо вам рецепт легендарного форшмака з новими інгредієнтами, такий варіант трохи відрізняється від класичного, але структура страви буде ще кращою. Форшмак можна подавати, намазавши на хліб, грінки або ж у кошиках, підійде навіть не святковий стіл.
До речі, у страву можна додати трошки свіжого кропу для яскравості, повідомляє Главред із посиланням на tanya_akopyan_recepty.
Форшмак по-новому - рецепт
Інгредієнти:
Попередньо відваріть яйця круто і картоплю до готовності, остудіть.
У чашу блендера відправте очищений оселедець, яйця, сирок, яблуко очищене, картоплю, цибулю, хліб і масло.
Усе ретельно збийте, прикрасьте зеленню.
До речі, деякі господині вважають за краще форшмак не перебивати блендером, а всі інгредієнти дрібно нарізати.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати форшмак:
Вас може зацікавити:

