/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F8d346ed1363b59883ed43bc76fe516d5.jpg)
Заводи Вінниччини виробили 110 тис. т цукру
Заводи Вінниччини виробили 110 тис. т цукру
Всі цукрові заводи Вінницької області поновили переробку цукросировини після тимчасової зупинки.
Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОВА.
«Загалом з початку виробничого сезону на цукрові заводи області надійшло 810 тис. т цукросировини, з них перероблено 780 тис. т і вироблено 110 тис. т цукру», — зазначили у відомстві.
Зазначається, що цукрові буряки викопано на 21 тис. га, що становить 48% від загальної площі в регіоні. Середня урожайність фіксується на рівні 432 ц/га, що вище минулорічної на 30 ц/га.

