Мішу Кацуріна захейтили за рецепт салата собівартістю 1500 гривень
Мішу Кацуріна захейтили за рецепт салата собівартістю 1500 гривень

Мішу Кацуріна захейтили за рецепт салата собівартістю 1500 гривень

Люди обурились, що у такий складний час далеко не кожен собі може дозволити приготувати такий салат. Ба більше, хтось навіть і ніколи не коштував таких продуктів, які потрібно додати по рецепту, передає 24 Канал із посиланням на інстаграм-сторінку Кацуріна.

Кулінар запропонував приготувати салат з доволі дорогими інгрідієнтами:

  • М'ясо краба;
  • червона ікра;
  • креветки.

Також треба додати варені яйця, цибулю шалот, зелену цибулю, огірки, лимон, майонез і кукурудзу.

Міша Кацурін готує святковий салат: дивіться відео онлайн

У коментарях Кацурін написав, що це "дуже лакшері, але смачно триндець".

Якщо є завдання повимахуватись перед домашніми на свята – це воно,
– підкреслив ресторатор.

Він також додав, що собівартість страви вийшла 1500 грн за кілограм. І зазначив, що звичайний крабовий салат – це теж гарне рішення.

Під дописом багато хто подякував за рецепт, однак чимало людей відверто здивовані таким набором продуктів. Підписники зазначають, що це дуже дорога страва й не зрозуміло на кого вона розрахована.

  • "А шо не з чорною ікрою рецепт? Вона ж у кожного українця вдома тоннами разом зі свіжими крабами".
  • "Міша, дуже вас люблю та поважаю, але це відео з перших секунд викликало обурення. Столиця звісно може собі дозволити такий салат, але ваша аудиторія не тільки звідти".
  • "Було б класно побачити більш народні рецепти".
  • "Поки мліє тільки мій гаманець".
  • "Краще ці гроші на ЗСУ задонатити".

Українці обурені дорогим рецептом салату Кацуріна / Скриншоти з інстаграму

Нагадаємо, що влітку у ресторані "Китайський привіт", який належить Міші Кацуріну, масово отруїлись люди. Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області повідомило, що заклад оштрафували на 48 тисяч гривень.

Що відомо про отруєння у ресторані "Китайський привіт"?

  • У ресторані "Китайський привіт" отруїлися 119 людей, ймовірною причиною стала сальмонела в яєчному кремі сінгапурського чизкейка.
  • Крім того, фахівці Держпродспоживслужби знайшли серйозні порушення санітарних норм у ресторані у Львові:
  1. інвентар з різних кухонь мили в одному приміщенні;
  2. сипучі продукти зберігали у коридорі підвалу;
  3. не було чітких журналів контролю температури;
  4. прибиральний інвентар не маркований;
  5. лише 7 із 23 працівників мали чинні медкнижки.
  • Кацурін визнав помилки, змінив постачальника яєць і впровадив нову систему харчової безпеки, прибравши чизкейк з меню.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
loader
loader