Конкурс на оренду кінотеатру «Київ» виграв «Сінема Центр»
Конкурс на оренду кінотеатру «Київ» виграв «Сінема Центр»

Конкурс на оренду кінотеатру «Київ» виграв «Сінема Центр»

Борис Фуксман інвестор, який був присутній на аукціоні, заявив, що вони планують відкрити 4 додаткові зали в приміщенні кінотеатру «Київ».

Наразі в кінотеатрі діє 3 зали.

Поки що сказати, коли новий орендар розпочне роботу і скільки триватиме ремонт, пан Фуксман не зміг.

Як писав «Детектор медіа», 4 січня 2019 року закінчився термін договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру, який останні 20 років орендувало ТОВ «Культурний центр "Кінотеатр Київ"».

КМДА не планувала продовжувати договір оренди та пропонувала включити кінотеатр «Київ» до мережі комунальних кінотеатрів, а пізніше заявила про конкурс на право оренди будівлі, зазначивши, що переможе в ньому той, хто запропонує найбільшу вартість оренди, стартуватимуть пропозиції від 700 тис.

грн на місяць.

ТОВ «Культурний центр "Кінотеатр Київ"» може працювати в будівлі, доки не знайдуть нових орендарів.

Станом на 15 лютого про наміри взяти кінотеатр в оренду заявили п’ять юридичних осіб: ГО «Фонд "Молодість"», ПрАТ «Мультіплекс-Холдинг», ТОВ «Планета Кіно», ТОВ «Компанія "Таурус-Альянс"» і ТОВ «Сінема-Центр».

Сьогодні участь в аукціоні взяли: ГО «Фонд "Молодість"», ПрАТ «Мультіплекс-Холдинг», ТОВ «Планета Кіно», ТОВ «Сантіні Ф’южен» і ТОВ «Сінема-Центр».

Мережа «Сінема Сіті» наразі має три кінотеатри у таких містах: Київ (ТРЦ «Оушен Плаза»), Одеса (ТРЦ «Фонтан Скай»), Тернопіль (ТРЦ «Подоляни»).

Мережа почала свій розвиток з відкриття першого семизальний мультиплексу в м.

Одеса в 2007 році, який став одним з успішних кінотеатрів не тільки південного регіону, але і всієї України.

У Тернополі кінотеатр відкрився в 2010 році, а в Києві - в 2012.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader