У структурах, які пов'язують зі Столаром і Абрамовичем, пройшли обшуки
У структурах, які пов'язують зі Столаром і Абрамовичем, пройшли обшуки

У структурах, які пов'язують зі Столаром і Абрамовичем, пройшли обшуки

11 лютого.

Співробітники Офісу генерального прокурора і СБУ проводять обшуки в структурних підрозділах компанії "Київметробуд" і в її посадових осіб, а також у відділеннях державного Укргазбанку.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу Генерального прокурора, передає УНН.

Слідчі дії також проходять в кількох приватних структурах, які можуть бути задіяні в схемі по заволодінню бюджетними коштами.

У тому числі за фактом необгрунтованого розміщення на депозитних рахунках 1,7 млрд грн, виділених на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на Виноградар з електродепо у Подільському районі Києва.

Згідно з інформацією "Наші Гроші", бенефіціарами структур, підозрюваних в шахрайстві, вважаються "смотрящий" за столичним будівельним ринком народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Столар і його однопартієць Ігор Абрамович.

16 січня за клопотанням Офісу Генерального прокурора Печерський районний суд Києва заарештував банківські рахунки ПАТ "Київметробуду" та його відокремлених підрозділів.

У той же день глава наглядової ради компанії Олег Токарев заявив, що терміни завершення будівельних робіт по продовженню Сирецько-Печерської гілки метро відкладаються на рік.

Теги за темою
Україна Київ обшуки
Джерело матеріала
loader
loader