/https%3A%2F%2Fnarodna-pravda.ua%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F02%2F1004035-847904-Y5l7OwaA.jpg)
Медики назвали продукти, які провокують цукровий діабет
Експерти розповіли, який цукор при його вживанні може спровокувати розвиток діабету.
Виробники використовують різні маркетингові виверти, щоб продати «переслащені» продукти.
Loading...
На етикетках названий компонент може мати кілька десятків найменувань, серед яких присутній кокосовий цукор, тростинний, коричневий, пальмовий і буряковий.
У ряді випадків є глюкоза, різні сиропи, карамельна маса, мед, турбінадо і патока.
Наголошується, що існує небезпека розвитку діабету через значну концентрацію кристалічної фруктози, вкрай важко оброблюваної печінкою.
Згідно з проведеними дослідженнями, присутність даної речовини може призвести до небажаних наслідків, у тому числі інсулінової резистентності, метаболическому синдрому і діабету другого типу.
Будь який додатковий цукор рекомендується вживати у мінімальних кількостях.
При цьому немає необхідності виключити з раціону даний компонент природного походження, що міститься в овочах, молочних продуктах і фруктах.
У них також є вкрай корисні для організму нутрієнти, різноманітні поживні речовини і клітковина.
Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла:.
Лікарі розповіли, як жир призводить до появи діабету.

