Медики назвали продукти, які викликають мігрень
Медики назвали продукти, які викликають мігрень

Медики назвали продукти, які викликають мігрень

Мігрень – дуже неприємний стан, під час весняних стрибків температур і різкої зміни погоди спровокувати головний біль можуть не тільки куріння і алкоголь, але і деякі продукти харчування.

Про це розповідає НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Голос.

Loading...

«Під час різких змін погоди краще також обмежити каву і кавові напої.

Особливо, якщо ви схильні до підвищення тиску або атеросклерозу.

А ось для гіпотоніків (при зниженому тиску) кілька ковтків кави можуть стати найкращими ліками.

Так що, перш ніж щось зробити, слід з’ясувати показники на тонометрі», – пояснює лікар.

При цьому мігрень можуть викликати або посилювати деякі продукти.

Є навіть таке поняття, як «мігрень гурмана».

Тверді сорти сиру, шоколад, горіхи, какао, цитрусові, копчені продукти і деякі прянощі можуть викликати напад головного болю.

Коли погода нестабільна, лікарі рекомендують відмовитися від будь-якої «важкої» їжі, особливо гострої, копченої та жирної.

Намагайтеся не переїдати, тому що переповнений шлунок провокує підвищення серцебиття і скачки тиску.

Як показало дослідження, у людей, які страждають на мігрені, збільшується ймовірність інсультів, фібриляції передсердь, тромбів.

Висновки зроблені за підсумками аналізу даних близько 51 тисячі осіб з мігренню і приблизно 510 тисяч без мігрені.

Теги за темою
Здоров'я продукти Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader