Дієтологи розповіли, як підвищити імунітет у боротьбі з COVID-19
Дієтологи розповіли, як підвищити імунітет у боротьбі з COVID-19

Дієтологи розповіли, як підвищити імунітет у боротьбі з COVID-19

Їжа може стати серйозним помічником в справі боротьби з коронавірусом Сovid-19, але щоб цей союзник був найбільш ефективним, важливо знати, як правильно готувати їжу і що варто додати в свій раціон.

Як повідомляє НАРОДНА ПРАВДА, посилаючись на інформацію дієтологів РІА Новини на своєму Telegram-каналі.

Loading...

На тлі поширення пандемії коронавірусу, дієтологи рекомендують, в першу чергу, збагатити своє щоденне меню овочами, зеленню і фруктами.

Так само вони порадили, як правильно готувати каші з різних круп, що б вони були максимально корисні для організму і зміцнили імунітет людини.

Ось три головні поради, як скласти лікувальне, корисне меню:.

Виключити з раціону промислово перероблені продукти в консервах.

Бо у них немає поживної цінності.

Варто звести до мінімуму споживання цукру, який негативно впливає на проникність судинної стінки, і сприяє зростанню бактерій.

Крупи необхідно витримати у воді 4-6 годин, щоб пройшла їх ферментація.

Це підвищить їх засвоєння і звільнить їх від фитиновой кислоти, яка не дає засвоюватися важливим мікроелементам.

З ферментованих продуктів також дуже корисні мочені яблука без оцту і квашена капуста.

В раціоні повинно бути достатньо білка, вітамінів (А, В, С) з різних груп продуктів, мікроелементи, у тому числі цинк, який є в зернових, морепродуктах, м’ясі птиці.

Нагадуємо, що ранковий прийом їжі потрібен для того, щоб поповнити сили організму після нічного сну, розбудити в ньому обмінні процеси і отримати енергію перед робочим днем.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader