Як приготувати сирну паску: кращі рецепти
Як приготувати сирну паску: кращі рецепти

Як приготувати сирну паску: кращі рецепти

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Великдень цього року ми будемо святкувати вдома, але незважаючи на це варто грунтовно підготуватися до великого свята.

НАРОДНА ПРАВДА пропонує вибрати будь-який рецепт і приготувати чудову паску.

Loading...

Як приготувати сирну паску: кращі рецепти - Фото 1

Сирна паска в духовці.

Популярні новини зараз.

Деякі українці можуть залишитися без пенсії: кого торкнуться зміни.

Карантин продовжать до 11 травня: влада прийняла рішення.

Чистий четверг: чого не можна робити у цей день.

сир 9% або більше – 500 г;.

цукор – 100 г;.

сметана 20% – 100 м;.

яйця – 3 шт;.

вершкове масло – 80 г;.

ванільний цукор – 10 г;.

крохмаль картопляний – 1 ст.

родзинки – 50 г;.

цукати – 50 р.

До сиру додайте сметану.

Потім додайте крохмаль, масло кімнатної температури і ванільний цукор.

Для отримання ніжної структури розітріть суміш насадкою блендера, щоб прибрати зернистість і довести сир до повної однорідності.

Замість цього, можна протерти сир через дрібне сито, але блендер впорається набагато швидше.

В іншій ємності збиваємо яйця та цукор міксером 5-10 хвилин.

Яєчну масу додаємо до сирної.

Перемішуємо ложкою знизу вгору.

Додаємо родзинки і цукати.

Знову перемішуємо знизу вгору, щоб добавки рівномірно розподілилися в сирній основі.

Для десерту виберіть форму діаметром 16-20 див.

На дно викладіть пергаментний папір, на борту теж прокладаємо широку смужку.

В 3-4 шари обгортаємо ємність щільною фольгою, не залишаючи отворів.

Це необхідно, щоб в роз’ємну форму не проникла вода.

В підготовлену ємність викладаємо сирну суміш, розрівнюємо.

Розміщуємо форму з майбутньою великоднем в деко.

Наливаємо в нижню ємність окріп – рідина повинна доходити до середини оберненої фольгою форми.

Відправляємо сирну паску в розігріту до 160 градусів духовку.

Включаємо тільки нижній нагрів.

Підтримуючи температуру, випікаємо приблизно 1 годину.

Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити з сирної маси сухої.

Після готовності залишаємо спечену сирну паску у вимкненій духовці з відкритими дверцятами до охолодження.

Як приготувати сирну паску: кращі рецепти - Фото 2

Сирна паска без випічки.

500 г свіжого сиру;.

5 ст.

1 пакетик ванільного цукру;.

400 мл сметани 20% або 25%;.

100 г вершкового масла.

Ізюм залити окропом на 10 хвилин, потім злити воду, цукати порізати, горіхи подрібнити.

Сир протираємо через сито або м’ясорубку, можна подрібнити блендером.

Додаємо розм’якшене вершкове масло кімнатної температури.

Необхідно змішати Сметану з цукром і ванільним цукром і залишити на деякий час, щоб цукор розчинився.

Потім додати солодку сметану в сир, де вже є масло.

Ретельно масу перемішуємо і додаємо до неї цукати, горіхи, родзинки.

Також можна додати цедру апельсина або лимона.

Форму для паски застелити марлею, складеною в 3 шари.

Це може бути горщик або просто друшляк.

Викласти в неї сирну масу і придавити вантажем, наприклад, важкої банкою з водою, закритою кришкою.

Поставити форму в іншу ємність для стікання в неї сироватки з сиру і помістити в холодильник на 10 годин.

Після розкриття марлі, перевернути паску на тарілку.

Прикрасити за бажанням цукатами, різнокольоровою присипкою.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА писала, коли треба пекти паски і фарбувати яйця.

Теги за темою
Народна Правда
Джерело матеріала
loader
loader