У Києві поліція викрила два ресторани, які продовжували працювати під час карантину
У Києві поліція викрила два ресторани, які продовжували працювати під час карантину

У Києві поліція викрила два ресторани, які продовжували працювати під час карантину

У Києві поліція протягом минулої доби перевірила 204 заклади громадського харчування на дотримання правил карантину. Порушення були зафіксовані в двох ресторанах – у Подільському та Шевченківському районах столиці.

Як зазначає поліція Києва, на порушників  карантинних обмежень поліцейські склали адміністративні протоколи.

"Останнім часом у соціальних мережах почала активно поширюватися інформація про порушення окремими закладами харчування умов карантину, а відтак працівники поліції Києва вирішили перевірити вказані об’єкти та нагадати їх власникам та співробітникам про адміністративну й кримінальну відповідальність. Для цього у кожному районному управлінні поліції створили мобільні групи, які здійснили перевірку закладів харчування на територіях обслуговування", - йдеться у повідомленні.

Загалом від початку карантину столичними поліцейськими було складено 1028 адміністративних матеріалів.

Столичні правоохоронці постійно перевіряють, як заклади харчування дотримуються умов карантину Упродовж минулої доби під...

Опубліковано Поліція Києва Середа, 29 квітня 2020 р.

Нагадаємо, напередодні поліція перевірила ресторан депутата Миколи Тищенка "Велюр" - під час перевірки порушень не знайшли. Раніше журналісти-розслідувачі Bihus.info неодноразово помічали, як до ресторану "Велюр" під’їжджають відомі у політичних колах люди та заходять всередину. Під час спостережень вони помітили, як у "Велюр" приїжджали народні депутати Антон Яценко та Олександр Кабанов, а також один із співробітників "Метінвесту" Віталій Кисіль.

Водночас самі журналісти також намагались забронювати столик у ресторані, але їм відмовили, зазначивши, що "Велюр" зачинений на карантин.

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що в його ресторані "Велюр" у центрі Києва проходять особисті зустрічі. 

Джерело матеріала
loader
loader