"Це ж*па": Стаховський "наїхав" на Ломаченка та Усика за фільм про дружбу з росіянами
"Це ж*па": Стаховський "наїхав" на Ломаченка та Усика за фільм про дружбу з росіянами

"Це ж*па": Стаховський "наїхав" на Ломаченка та Усика за фільм про дружбу з росіянами

Найкращий тенісист України Сергій Стаховський нещадно розкритикував боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика, які знялися у документальному фільмі Російської православної церкви, де заявили про "єдиний народ".

Слова тенісиста передає Tribuna.com.

"Це ж*па. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш. Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт - супер. Вони його будуть розкручувати і показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш.

Хтось із них сказав, що царі сваряться, а люди вмирають (цитата Усика - прим.). А які царі? Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв - це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України - це нормально?", - сказав Стаховський.

Тенісист завив, що українцям не вдасться достукатися до боксерів та зазначив, що не буде підтримувати співвітчизників у майбутніх боях.

"Як пояснити це Усику та Ломаченку? Пояснити це можна легко: Ентоні Джошуа б’є аперкот Усику в третьому раунді, і все з’ясовано.

Ми не можемо їх змінити. Вони люди зі світовою популярністю і найкрутіші боксери в світі. Але ми їх можемо зараз прирівнювати до Алієва. А в чому різниця? Алієв же теж говорив, що коронавірусу немає, що це - фігня", - додав Сергій.

Нагадаємо, у січні 2020 року Ломаченко оскандалився тим, що опублікував в Instagram відео з російським спецназом. Пізніше він вибачився у віршованій формі.

Джерело матеріала
loader
loader